Udgivet i Ud i naturen

Camping på Sardinien - 5 tips til at få den bedste tur

Af Lommelærke.dk

Sardinien er den perfekte feriedestination for naturglade livsnydere. Den Italienske ø ligger for enden af "støvlen" og er faktisk så tæt på Nordafrika, at mange glemmer, at øen faktisk er en del af Italien. 

Sardinien er et ægte paradis med nogle af Middelhavets bedste strande, og faktisk er det perfekte sted til en campingferie. I kan allerede begynde at pakke kufferten med badetøj og tage soveposen under armen, for den pragtfulde natur venter allerede på jer på den italienske ø Sardinien.

I denne artikel giver vi dig 5 fantastiske tips til at få den allerbedste campingtur. 

1. Planlæg din campingdestination

I kan godt forberede dig på en rejse, som du sent vil glemme, når I tager til Sardinien. Sardinien er faktisk et mekka for campingturister, og derfor er der et hav af muligheder for, hvor I kan parkere campingvognen eller slå teltet op udenfor.

Første punkt på dagsordenen er naturligvis at planlægge, hvor I gerne vil campe henne. Sardinien har nemlig både bjerglandskaber, naturskønne skove og ikke mindst betagende strande, som man kan kampe ved. Her er blot nogle af mange forslag til, hvor I potentielt kunne slå lejr henne:

  • Costa Smeraldas
  • Cagliari
  • Sassari
  • Alghero
  • Santadi 
  • Oblia

Alle disse destinationer har campingpladser lige i nærheden, og samtidig kommer I til at være placeret tæt på hav, natur eller smukke middelalderbyer. Det er en god ide at booke hjemmefra, da campingpladserne er utrolig populære i Sardinien, og de skulle nødigt blive revet væk for næsen på jer. Du er ikke mere end en Google-søgning væk fra masser af campingmuligheder. 

2. Camping med infrastruktur

Er I friske på at campe ude i det fri og lave morgenkaffe med trangia sæt? Eller vil I hellere prioritere ordentlige badeværelser, restauranter og måske også en lækker pool? Sardinien kan det hele. Selvom I er på campingferie, så behøver det ikke blive en overlevelsestur. 

Der er mange destinationer i Sardinien, hvor campingpladserne også har en omfattende infrastruktur, hvor I kan tage varme bade, spise på en af de mange restauranter og tage et dyp i campingpladsens luksuspool. Uanset hvad I vælger, så skal I smage på nogle Sardiniens fantastiske kulinariske oplevelser. Resturanterne bugner af de lækreste Italienske forkælelser, som I absolut ikke må gå glip af!

3. Tips til familiecamping

Der er forskel på om du er på sommerferie med vennerne og veninderne, eller om I rejser som en familie med små børn. Heldigvis er Sardinien et utroligt familievenligt sted med masser af børneaktiviteter tæt på campingpladserne. Strandende omkring øen er også utrolig sikre og familievenlige, så I kan finde et godt badested til de små børn.

Mange af strandene er lavvandede uden alt for store bølger, så I kan trygt tage ungerne med på en dejlig stranddag uden bekymringer. Der er også masser af familievenlige campingpladser med legepladser, vandland og andet underholdning, som de yngre campinggæster vil elske. 

4. Aktiviteter tæt på campingpladsen

Der er altid noget at se i omgivelserne af jeres campingplads. Sardinien er ikke en kæmpestor ø, så er er aldrig langt mellem byer, strande og natur. Udover de mange smukke strande, så kan i campe i nærheden af middelalderbyer, vingårde, grotter og bjerge. Sardinien har både noget for den historieinteresserede, vandhunden og naturelskeren. 

Planlæg jeres campingferie, så campingspottet ligger i nærheden at det, som i allerhelst vil se. I er garanteret, at der altid er masser af lave - spørgsmålet er hvad i helst vil prioritere!

5. Lej en bil på øen

Hvis I gerne vil have det hele med, så er det bestemt ikke en dårlig ide, at leje en bil så I kan køre rundt på øen. Der er rigtig meget at se, og det kan godt være svært, at komme rundt med det offentlige på Sardinien. Derfor er det en god ide, at leje en bil til hele ferien. Alle campingpladser har parkeringspladser tæt på, hvor bilen kan stå sikkert natten over. 

Selvom campingpladserne er i gåafstand fra masser af seværdigheder, så kræver det en bil at få det hele med. Biludlejning på Sardinien er ikke dyrt, og man kan faktisk samle bilen op i lufthavnen og køre til sin campingdestination med det samme. Det er nemt at komme rundt på vejene i Sardinien, og så får man også set lidt mere end bare den ene strand, som ligger udenfor campingpladsen. 

Find det du mangler på lommelærke.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 68 produkter fra mere end 51 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 167 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-21 08:57:54.

68
Produkter
9
Brands
51
Forhandlere
167
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.