Udgivet i Ud i naturen

Gode gaveideer til ham der elsker naturen

Af Lommelærke.dk

Står du i en situation, hvor du skal købe en gave til manden, der elsker at være i naturen? Det kan være din ven, mand, far, bror eller en helt anden, som du gerne vil forkæle. Ofte kan det dog være svært at bestemme sig for, hvad man skal give ham, som elsker naturen. Du kan læse med her, og få gode gaveideer, som han helt sikkert vil elske.

Hvilke interesser har han?

Selvom du ved, at han elsker naturen, er der stor forskel på, hvilken slags udendørs ting, han lige netop elsker. Det kan være vandsport, vandring, klatring, fiske eller noget helt fjerde. Nogle mænd elsker også bare alt ved naturen, og er derfor lidt lettere at finde gaver til. Inden du vælger en gave til ham, skal du derfor have i tankerne, hvilken form for udendørs aktivitet, det er, han holder af.

Tøj til alt slags vejr

Hvis han nyder at være udenfor, er det altid en god ide at give ham tøj, som han kan have på, når han skal være det. Dette kan du være sikker på, at han mangler, for den slags kan man aldrig få nok af. Det er også en god ide, hvis du ikke helt ved, hvilket prisleje du ønsker at give ham gaver i. Hvis du giver ham udendørs tøj, kan du nemlig selv sammensætte noget forskelligt, til du rammer den pris, som du synes er fair.

Giv ham en lommelærke

Der er ikke noget bedre end at få en lille én, hvis man for eksempel har været ude og fiske eller vandre. Og hvilken bedre gave kan man så give end en lommelærke, hvor spiritussen kan være i. Mange mænd har ofte ikke en lommelærke, selvom det egentlig er en ideel ting at have, hvis man nyder at være udenfor og få et lille glas et eller andet.

Det smarte ved en lommelærke er, at du kan fylde lige det i, som du har lyst til, og du kan tage en forholdsvis stor mængde med, uden du behøver at slæbe en hel flaske med. Samtidig skal der meget til, før en lommelærke går i stykker, modsat for eksempel en flaske som lettere kan knuse, hvis den er med på farten.

En oplevelse kan også gøre det

Hvis du er lidt højere oppe i prislejet, kan du også give ham en udendørsoplevelse. Hvis det er til din mand, kan du for eksempel give ham en rejse med en masse udendørsoplevelser. For eksempel en vandretur i Norges bjerge. Ellers findes der også en masse andre gode udendørsoplevelser i Danmark. Det kan for eksempel være en fisketur i en sø, eller klatre i trætoppene, som man efterhånden kan i mange forskellige byer. Dette kræver selvfølgelig også, at du selv er et udendørsmenneske, ellers kan det godt blive lidt svært at give ham denne oplevelse.

En fiskestang er altid god

Hvis han godt kan lide udendørsaktiviteter, men ikke fisker endnu, er det en oplagt mulighed for at give ham en i gave nu. Hvis han allerede er typen der fisker meget, er det også let at købe noget til ham, som han ikke ejer endnu, men som han kan bruge i samspil med de ting, som han allerede ejer i forvejen.

For eksempel et godt nyt hjul eller et blink til at fange specifikke fisk. Der er altså mange muligheder, og det smarte ved at give ham en fiskestang er også, at han så højst sandsynligt kommer hjem med en masse lækre fisk, som I kan spise sammen til aftensmad.

Et kompas til at finde vej

En anden god gave til ham, der elsker at være udendørs, er et kompas. Dette er rigtig smart til blandt andet at finde rundt, hvis man er ude og vandre eller gå en tur. Det er også sjovt at bruge til at se, om man kan finde vej udelukkende ved hjælp af det. Der er nemlig mange, som er blevet så vant til at bruge deres mobiltelefon, at de ikke længere kan bruge et kompas. Dette kan du teste ham i, hvis du giver ham et kompas i gave.

Find det du mangler på lommelærke.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 68 produkter fra mere end 51 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 167 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-21 08:57:54.

68
Produkter
9
Brands
51
Forhandlere
167
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.